Angelica polymorpha Sinensis root extract

Nazwa składnika:
Angelica polymorpha Sinensis root extract
Bezpieczeństwa:
Bezpiecznie
Główne funkcje:
Poziom bezpieczeństwa EWG:
01
Opis
Chińska dzięgiel to kolejna popularna nazwa tego zioła; korzeń jest szczególnie korzystny w tej roślinie na różne dolegliwości.
W związku z tym nie ma bezpośredniego zastosowania tego zioła w pielęgnacji skóry, ale będąc przeciwutleniaczem, może mieć sensowne zastosowanie w kosmetykach - chroniąc skórę lub chroniąc składnik aktywny w preparacie.
Ostatnie produkty z tym składnikiem
Witamina C
UV filter
Niacinamid
Witamina E
Omega fatty acids
BHA Salicylic acid (Kwas salicylowy)
Oleje
Lukrecja
Panthenol (Vitamin B5)
Peptides (Peptydy)
Algi
Witamina C
UV filter
Witamina E
Omega fatty acids
Oleje
Lukrecja
Panthenol (Vitamin B5)
Peptides (Peptydy)
AHA (Kwasy AHA)
Algi
Collagen
Lukrecja
Mushrooms
Oleje
Niacinamid
Probiotyki/Fermenty
UV filter
Ceramidy
Aloes
Witamina C
Panthenol (Vitamin B5)
Hyaluronic acid (Kwas hialuronowy)
Silicones
Witamina E
Algi
Oleje
Panthenol (Vitamin B5)
Peptides (Peptydy)
Witamina C
Algi
BHA Salicylic acid (Kwas salicylowy)
UV filter
Witamina E
Niacinamid
Omega fatty acids
Lukrecja





