isopropyl titanium triisostearate

Nazwa składnika:
isopropyl titanium triisostearate
Bezpieczeństwa:
Bezpiecznie
Główne funkcje:
Poziom bezpieczeństwa EWG:
01
Opis
Triizostearynian izopropylotytanu jest syntetycznym składnikiem stosowanym do obróbki powierzchni pigmentów kosmetycznych w produktach takich jak tusz do rzęs, ze względu na jego zdolność do tworzenia jednolitej powłoki, która zawiesza i pomaga rozproszyć pigmenty.
Triizostearynian izopropylotytanu jest również stosowany do powlekania nanocząstek dwutlenku tytanu, aby utrzymać je równomiernie zawieszone i stabilne w preparatach przeciwsłonecznych. Powoduje to poprawę zdolności filtrów przeciwsłonecznych do ochrony skóry przed promieniowaniem UV.
Ostatnie produkty z tym składnikiem
Probiotyki/Fermenty
Witamina C
Hyaluronic acid (Kwas hialuronowy)
Omega fatty acids
Niacinamid
UV filter
Skwalan
Silicones
Hyaluronic acid (Kwas hialuronowy)
Niacinamid
Witamina E
UV filter
Collagen
Ceramidy
Hyaluronic acid (Kwas hialuronowy)
Niacinamid
UV filter
Algi
Panthenol (Vitamin B5)
Probiotyki/Fermenty
Silicones
Oleje
Mushrooms
Witamina E
UV filter
Kofeina
Ceramidy
Witamina C
Silicones
Niacinamid
Witamina E
UV filter
Witamina C
Oleje
Witamina E
UV filter
Silicones
Niacinamid
Witamina E
UV filter
Probiotyki/Fermenty
Silicones
Oleje
Niacinamid
UV filter
Panthenol (Vitamin B5)
Witamina E
Silicones
Propolis / Miód
Kaolin
UV filter
Panthenol (Vitamin B5)
Silicones
Niacinamid
Witamina E
UV filter
Ceramidy
Silicones
Hyaluronic acid (Kwas hialuronowy)
Niacinamid
Witamina E
UV filter
Omega fatty acids
Retinol (Witamina A)
Witamina C
Polifenole
Panthenol (Vitamin B5)
Algi
Wąkrotka azjatycka
Silicones
Niacinamid
UV filter
Witamina C
Oleje
Hyaluronic acid (Kwas hialuronowy)
AHA (Kwasy AHA)
Witamina E
UV filter
Silicones
Hyaluronic acid (Kwas hialuronowy)
Niacinamid
Witamina E
UV filter















