oleth-2

Nazwa składnika:
oleth-2
Bezpieczeństwa:
Bezpiecznie
Główne funkcje:
Poziom bezpieczeństwa EWG:
1-2
Opis
Eumulgin® O 2 to polimer Oleth-2, który można uniwersalnie stosować jako emulgator niejonowy w emulsjach kosmetycznych O/W i w zastosowaniach HCI.
Ostatnie produkty z tym składnikiem
Oleje
Alergen
UV filter
Probiotyki/Fermenty
Oleje
Silicones
Propolis / Miód
Hyaluronic acid (Kwas hialuronowy)
Witamina E
Hyaluronic acid (Kwas hialuronowy)
Probiotyki/Fermenty
Silicones
Oleje
Kofeina
Skwalan
Witamina E
Peptides (Peptydy)
Probiotyki/Fermenty
Panthenol (Vitamin B5)
Witamina C
Silicones
Oleje
Algi
Niacinamid
Witamina E
Hyaluronic acid (Kwas hialuronowy)
Panthenol (Vitamin B5)
Hyaluronic acid (Kwas hialuronowy)
Oleje
Niacinamid
Collagen
Hyaluronic acid (Kwas hialuronowy)
AHA (Kwasy AHA)
Peptides (Peptydy)
Algi
Witamina C
Ceramidy
Oleje
Lukrecja
Polifenole
Witamina E
Panthenol (Vitamin B5)
Lukrecja
Algi
Niacinamid
Wąkrotka azjatycka
Hyaluronic acid (Kwas hialuronowy)
Witamina E
Polifenole
Green tea (Zielona herbata)
Panthenol (Vitamin B5)
Probiotyki/Fermenty
Witamina C
Oleje
Kofeina
Silicones
Skwalan
Witamina E
Peptides (Peptydy)
Hyaluronic acid (Kwas hialuronowy)
Probiotyki/Fermenty
Oleje
Silicones
AHA (Kwasy AHA)
Oleje
Witamina C
Witamina E
Retinol (Witamina A)
Oleje
Witamina C
Omega fatty acids
Witamina E
Green tea (Zielona herbata)











