sodium stearoyl hyaluronate

Nazwa składnika:
sodium stearoyl hyaluronate
Bezpieczeństwa:
Dopuszczalny
Numer CAS:
#222400-51-3
Główne funkcje:
Poziom bezpieczeństwa EWG:
-
Aktywne komponenty:
Hyaluronic acid (Kwas hialuronowy)Opis
„Sód” odnosi się do pierwiastka sodu. Stearoil” oznacza, że składnik zawiera kwas stearynowy (kwas oktadekanowy) jako składnik kwasu tłuszczowego.
Hialuronian stearoilu sodu to substancja stosowana w preparatach kosmetycznych, gdzie pełni funkcję środka pielęgnującego skórę (utrzymuje skórę w dobrej kondycji) i kondycjonującego włosy (sprawia, że włosy łatwo się rozczesują, są gładkie, miękkie i błyszczące oraz nadają im objętość). .
Ostatnie produkty z tym składnikiem
Azulen
Wąkrotka azjatycka
Hyaluronic acid (Kwas hialuronowy)
Kofeina
Green tea (Zielona herbata)
Peptides (Peptydy)
Panthenol (Vitamin B5)
Hyaluronic acid (Kwas hialuronowy)
Wąkrotka azjatycka
Panthenol (Vitamin B5)
Hyaluronic acid (Kwas hialuronowy)


