stearyl behenate

Nazwa składnika:
stearyl behenate
Bezpieczeństwa:
Bezpiecznie
Numer CAS:
#24271-12-3
Główne funkcje:
Poziom bezpieczeństwa EWG:
01
Opis
Heptanian stearylu, kaprylan stearylu, palmitynian stearylu, stearynian stearylu, behenian stearylu i oliwian stearylu to woskowe stałe składniki kosmetyczne o podobnej strukturze.
W kosmetykach i produktach do pielęgnacji ciała Stearyl Behenate może być stosowany w formułowaniu produktów do kąpieli, makijażu oczu, szminek, różów oraz produktów do pielęgnacji skóry i włosów.
Ostatnie produkty z tym składnikiem
Oleje
Polifenole
Panthenol (Vitamin B5)
Ceramidy
Hyaluronic acid (Kwas hialuronowy)
Probiotyki/Fermenty
Algi
Mushrooms
Green tea (Zielona herbata)
Bakuchiol
Oleje
Skwalan
Witamina E
Panthenol (Vitamin B5)
Peptides (Peptydy)
Lukrecja
AHA (Kwasy AHA)
Probiotyki/Fermenty
Hyaluronic acid (Kwas hialuronowy)
Witamina C
Algi
Green tea (Zielona herbata)
Witamina E
Silicones
Probiotyki/Fermenty
Skwalan
Ceramidy


