albatrellus confluens (mushroom) extract

Nazwa składnika:
albatrellus confluens (mushroom) extract
Bezpieczeństwa:
Bezpiecznie
Główne funkcje:
Poziom bezpieczeństwa EWG:
01
Aktywne komponenty:
MushroomsOpis
Artykuły tematyczne
Grzyby w kosmetologii
Grzyby od wieków stosowane są w medycynie ludowej ze względu na swoje właściwości lecznicze. Ostatnio zyskują coraz większą popularność także w świecie pielęgnacji skóry. Włączenie grzybów do codzienn...
Ostatnie produkty z tym składnikiem
Probiotyki/Fermenty
Green tea (Zielona herbata)
Silicones
Ceramidy
Niacinamid
Oleje
Mushrooms
Hyaluronic acid (Kwas hialuronowy)
Peptides (Peptydy)
Kofeina
Wąkrotka azjatycka
Probiotyki/Fermenty
Green tea (Zielona herbata)
Silicones
Mushrooms
Niacinamid
Wąkrotka azjatycka
Hyaluronic acid (Kwas hialuronowy)
Oleje
AHA (Kwasy AHA)
Panthenol (Vitamin B5)
Probiotyki/Fermenty
Oleje
Retinol (Witamina A)
Silicones
Mushrooms
Witamina E
UV filter
AHA (Kwasy AHA)
Green tea (Zielona herbata)
Mushrooms
Lukrecja
Hyaluronic acid (Kwas hialuronowy)
Aloes
AHA (Kwasy AHA)
Wąkrotka azjatycka
Probiotyki/Fermenty
Ceramidy
Oleje
Silicones
Niacinamid
Mushrooms
Green tea (Zielona herbata)
Wąkrotka azjatycka
Skwalan
Hyaluronic acid (Kwas hialuronowy)
Witamina E
Panthenol (Vitamin B5)
Probiotyki/Fermenty
Oleje
Mushrooms
Witamina E
Skwalan
Algi
Witamina C
AHA (Kwasy AHA)
Panthenol (Vitamin B5)
Probiotyki/Fermenty
Green tea (Zielona herbata)
Silicones
Mushrooms
Niacinamid
Wąkrotka azjatycka
Oleje
Hyaluronic acid (Kwas hialuronowy)
Panthenol (Vitamin B5)
AHA (Kwasy AHA)
Oleje
Mushrooms
Panthenol (Vitamin B5)
Witamina E








