acetyl cedrene

Opis
Acetyl Cedren jest również nazywany metylocedryloketonem. Jest to bezbarwna ciecz o silnym drzewnym zapachu. Acetylocedren jest przygotowywany przez estryfikację etylową alfa-cedrynu. Jest szeroko stosowany w formulacjach zapachowych, takich jak zapach perfum, mydeł i kosmetyków.
stosowany w formulacjach zapachowych, takich jak zapach perfum, mydeł, detergentów, kosmetyków i innych produktów do pielęgnacji osobistej
Z pachnącymi przyprawami dla bardzo nowoczesnego rodzaju esencji perfum. Z innym drzewnym, kremowym zapachem kadzidła i mchu Chmiel dobrze skoordynowany.
Ostatnie produkty z tym składnikiem
Silicones
Oleje
Retinol (Witamina A)
AHA (Kwasy AHA)
Alergen
Probiotyki/Fermenty
Oleje
AHA (Kwasy AHA)
Algi
Alergen
BHA Salicylic acid (Kwas salicylowy)
Niacinamid
Oleje
AHA (Kwasy AHA)
Alergen
Oleje
Niacinamid
AHA (Kwasy AHA)
Alergen
Oleje
Coenzyme Q10
AHA (Kwasy AHA)
Witamina E
Alergen
Oleje
Retinol (Witamina A)
Skwalan
Witamina E
Silicones
Witamina E
UV filter








