potassium hyaluronate

Nazwa składnika:
potassium hyaluronate
Bezpieczeństwa:
Bezpiecznie
Główne funkcje:
Poziom bezpieczeństwa EWG:
01
Aktywne komponenty:
Hyaluronic acid (Kwas hialuronowy)Opis
Kwas hialuronowy ma dwie formy soli: hialuronian sodu i hialuronian potasu. Kwas hialuronowy, hialuronian sodu i hialuronian potasu poprawiają wygląd suchej lub zniszczonej skóry, zmniejszając łuszczenie się i przywracając elastyczność. Kwas hialuronowy stosuje się również do zagęszczania wodnej (wodnej) części kosmetyków i środków higieny osobistej.
HIALURONIANY SODU I POTASU - sole kwasu hialuronowego o właściwościach zbliżonych do kwasu, tj. zdolność do normalizacji gospodarki wodnej komórek skóry. Dobrze tolerowany przez skórę. Stosowane są w produktach kosmetycznych jako składniki żelotwórcze, ale przede wszystkim służą do uzupełniania niedoboru kwasu hialuronowego w tkankach skóry, którego biologiczna synteza jest zaburzona wraz z wiekiem organizmu, a także pod wpływem innych czynników. Nietoksyczny.
Ostatnie produkty z tym składnikiem
Oleje
AHA (Kwasy AHA)
Hyaluronic acid (Kwas hialuronowy)
Niacinamid
Witamina E
Oleje
Mushrooms
Collagen
Hyaluronic acid (Kwas hialuronowy)
Wąkrotka azjatycka
Alergen
Panthenol (Vitamin B5)
Ceramidy
Algi
Hyaluronic acid (Kwas hialuronowy)
Witamina E
Azelaic Acid (Kwas azelainowy)
Panthenol (Vitamin B5)
Wąkrotka azjatycka
Peptides (Peptydy)
PDRN (polinukleotydy)
Probiotyki/Fermenty
Wąkrotka azjatycka
Alergen
Ceramidy
Hyaluronic acid (Kwas hialuronowy)
Silicones
Witamina E
Witamina C
Skwalan
Panthenol (Vitamin B5)
Collagen
Oleje
Omega fatty acids
Niacinamid
UV filter
Niacinamid
Silicones
Mushrooms
Collagen
Hyaluronic acid (Kwas hialuronowy)
Panthenol (Vitamin B5)
Wąkrotka azjatycka
Niacinamid
Witamina E
Oleje
Hyaluronic acid (Kwas hialuronowy)
Retinol (Witamina A)
Green tea (Zielona herbata)
Wąkrotka azjatycka
Mushrooms
Collagen
Peptides (Peptydy)
Kofeina
Collagen
UV filter
Probiotyki/Fermenty
Peptides (Peptydy)
Oleje
Hyaluronic acid (Kwas hialuronowy)
UV filter
Witamina E
Oleje
Silicones
Hyaluronic acid (Kwas hialuronowy)
Alergen
Wąkrotka azjatycka
Probiotyki/Fermenty
Niacinamid
Witamina E
Oleje
Hyaluronic acid (Kwas hialuronowy)
HCA kwasy
Collagen
Panthenol (Vitamin B5)
Ceramidy
Probiotyki/Fermenty
Peptides (Peptydy)
AHA (Kwasy AHA)
Skwalan
Oleje
PHA
Alergen
Panthenol (Vitamin B5)
Probiotyki/Fermenty
Ceramidy
PDRN (polinukleotydy)
Niacinamid
Hyaluronic acid (Kwas hialuronowy)
Oleje
Alergen
Wąkrotka azjatycka
Probiotyki/Fermenty
Ceramidy
PDRN (polinukleotydy)
Hyaluronic acid (Kwas hialuronowy)
Mushrooms
Oleje
Green tea (Zielona herbata)
Panthenol (Vitamin B5)
Ceramidy
Polifenole
Probiotyki/Fermenty
Algi
UV filter
Niacinamid
Witamina E
Silicones
Oleje
Hyaluronic acid (Kwas hialuronowy)
Alergen
Panthenol (Vitamin B5)
Polifenole
Algi
Niacinamid
Hyaluronic acid (Kwas hialuronowy)
Collagen
Panthenol (Vitamin B5)
Ceramidy
PDRN (polinukleotydy)
Peptides (Peptydy)
Niacinamid
Mikroigły
Oleje
Silicones
Collagen
Hyaluronic acid (Kwas hialuronowy)
Panthenol (Vitamin B5)
Retinol (Witamina A)
Probiotyki/Fermenty
Peptides (Peptydy)
Skwalan
Oleje
Niacinamid
Hyaluronic acid (Kwas hialuronowy)
UV filter
Ceramidy















