disodium edta

Nazwa składnika:
disodium edta
Bezpieczeństwa:
Dopuszczalny
Numer CAS:
#139-33-3
Główne funkcje:
Poziom bezpieczeństwa EWG:
01
Opis
Ostatnie produkty z tym składnikiem
Probiotyki/Fermenty
Hyaluronic acid (Kwas hialuronowy)
PDRN (polinukleotydy)
Niacinamid
Azulen
Peptides (Peptydy)
Panthenol (Vitamin B5)
Ceramidy
Probiotyki/Fermenty
Hyaluronic acid (Kwas hialuronowy)
PDRN (polinukleotydy)
Niacinamid
Silicones
Witamina E
Panthenol (Vitamin B5)
Peptides (Peptydy)
Ceramidy
Hyaluronic acid (Kwas hialuronowy)
Wąkrotka azjatycka
Algi
Mushrooms
Niacinamid
Green tea (Zielona herbata)
Oleje
Aloes
Lukrecja
Witamina E
Peptides (Peptydy)
Panthenol (Vitamin B5)
Witamina E
Niacinamid
Collagen
Hyaluronic acid (Kwas hialuronowy)
Hyaluronic acid (Kwas hialuronowy)
AHA (Kwasy AHA)
Lukrecja
BHA Salicylic acid (Kwas salicylowy)
PHA
AHA (Kwasy AHA)
Niacinamid
Oleje
Hyaluronic acid (Kwas hialuronowy)
Wąkrotka azjatycka
Ceramidy
Peptides (Peptydy)
Niacinamid
Skwalan
PDRN (polinukleotydy)
Witamina C
Niacinamid
Retinol (Witamina A)
Mikroigły
Silicones
Azulen
Witamina E
Peptides (Peptydy)
Panthenol (Vitamin B5)
Retinol (Witamina A)
Nadtlenek benzoilu
Probiotyki/Fermenty
Niacinamid
Hyaluronic acid (Kwas hialuronowy)
Oleje
Peptides (Peptydy)
Silicones
Hyaluronic acid (Kwas hialuronowy)
Panthenol (Vitamin B5)
Peptides (Peptydy)
Ceramidy
Silicones
Oleje
AHA (Kwasy AHA)
Alergen
Wąkrotka azjatycka
Probiotyki/Fermenty
PDRN (polinukleotydy)
Wąkrotka azjatycka
Hyaluronic acid (Kwas hialuronowy)
Silicones
Witamina E
Peptides (Peptydy)
Panthenol (Vitamin B5)
Ceramidy
Hyaluronic acid (Kwas hialuronowy)
Azelaic Acid (Kwas azelainowy)
Wąkrotka azjatycka
Niacinamid
Lukrecja
Silicones
Witamina E
PHA
Panthenol (Vitamin B5)













![[LEVERO] Coloring Shampoo](/cdn/safetymakeup-product_images/levero-coloring-shampoo-pdHwpMQ.webp)

